Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Cyril uit Mierlo op 25-11-2020

Heel oprecht en eerlijk

Mijn eerste ervaring en contact was telefonisch en heb gesproken met Rob Duindam. Meneer kwam al heel vriendelijk over en nam echt de tijd. Naar meerdere keren bellen van mijn kant uit bleef meneer steeds even vriendelijk. Op de dag dat we naar de auto kwamen kijken nam meneer echt de tijd en werd gelijk bij binnenkomst koffie aangeboden. We hebben bijna 2 uur moeten rijden dus waren ook aan de late kant, hij is zelfs na sluitingstijd gebleven om ons te helpen en zodat wij ook de tijd hadden om de auto goed te bekijken. Ja auto gekocht ging allemaal heel gemoedelijk

Gemiddeld
9

Michiel uit Rosmalen op 21-11-2020

Erg gericht op de klant, willen en doen het echt goed

Spontaan langsgereden zonder afspraak, er werd direct tijd genomen en we zijn tot een overeenkomst gekomen. Prima uitleg, duidelijke communicatie en staat open voor ruggespraak in hoe inruil/verkoop aan te pakken. Zeer flexibel. Na afleveren, geheel conform afspraak, ook nog even een telefoontje of alles naar wens was en de auto beviel.

Gemiddeld
9

Janiro uit Rotterdam op 04-11-2020

Perfect!

Ik ben heel goed geholpen door Autobedrijf Duindam, ik had wat problemen met mijn auto die ik ergens anders had aangeschaft rob heeft met mij meegedacht over een mooie optie en nu heb ik een mooie Seat ibiza. Hun zijn heel klantgericht en denken altijd met je mee! Zeker een aanrader.

Gemiddeld
10

Joost uit Den Haag op 28-10-2020

Eigentijds vakmanschap met persoonlijke service

Goed bereikbaar met snelle respons (telefonisch en digitaal). Heldere communicatie over werkzaamheden en kosten. Oplossingsgericht meedenkend. Gunstig gelegen nabij ringweg en openbaar vervoer en op loopafstand van binnenstad. Interessante occasions op voorraad.

Gemiddeld
10

P.N. van de Ruit uit Den Haag op 28-10-2020

Uitstekende klantenservice

Ben reeds jarenlang een tevreden klant. Onlangs nieuwe occasion aangeschaft. En wederom uitstekende service gekregen. Eventuele problemen worden altijd gelijk opgelost bij de balie. Ben ook zeer te spreken over de verkoopafdeling.

Gemiddeld
9

Nienke uit 's Gravenhage op 20-10-2020

Klantvriendelijkheid en meedenken

Ik kwam kijken voor een Outlander, maar Ron had meteen al door dat een VW Passat GTE beter bij mij zou passen. Dat was een schot in de roos. Daarna goede en snelle service!

Gemiddeld
9

Floris uit Utrecht op 17-09-2020

Transparant en vriendelijk

Je krijgt echt het gevoel dat je goed wordt geholpen op een eerlijke manier en alles is te bespreken.

Gemiddeld
10

Caroline uit Voorburg op 17-09-2020

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf

We zijn op een klantgerichte manier te woord gestaan, met oog voor onze persoonlijke situatie. Een fijne open onderhandeling, waardoor we met een goed gevoel een mooie nieuwe auto mee naar huis hebben genomen. Alle medewerkers bij Duindam, van de verkopers tot de monteurs, zijn vriendelijk, klantgericht en denken mee met de klant. Een fijn bedrijf!

Gemiddeld
9

Michel uit IJsselstein op 16-09-2020

Klantgerichte autodealer

Ik merkte gelijk bij het eerste contact, hier zit ik goed! Dat gevoel werd achteraf beloond, want op advies service, apk en garantie bijgekocht en dat bleek geen overbodige luxe!

Gemiddeld
10

David uit Vlaardingen op 06-09-2020

Goede service!

Wij zijn via vrienden terecht gekomen bij Duindam. Wij waren onder de indruk van de service die onze vrienden kregen bij Duindam en besloten daarom, toen wij zelf opzoek waren naar een auto, het bij Duindam te proberen. Het is ons zeker niet tegen gevallen! Bij binnenkomst werden wij vriendelijk onthaald met koffie of thee en konden wij eerst op ons gemak de auto's bekijken. Toen wij eenmaal zelf vragen hadden over bepaalde dingen, werd er ook echt de tijd voor ons genomen. Eenmaal een auto gekozen, leveren ze ook echt de service die je verwacht. Geen vraag, belletje of aanpassing is teveel. Ze staan je altijd netjes en vriendelijk te woord. Ook qua financiering wordt er goed en eerlijk meegedacht of een auto wel past bij jou situatie. Ook de service achteraf is erg fijn bij Duindam. Wij hebben vaker gehad dat je eenmaal een auto gekocht te hebben, achter bepaalde dingen komt en je dan aan je lot overgelaten wordt. Bij Duindam niet: heb je ergens zorgen over, kom je achter een kapotte spiegeltje of heb je gewoon nog vragen..je kan altijd terug naar Duindam en er wordt met je meegedacht, maar vooral: opgelost. Wij zijn tevreden en blijven hier zeker terugkomen....maar nu nog even niet want wij genieten nog erg van ons pas gekochte auto!

Gemiddeld
8

Kees de Groot uit Den Haag op 02-09-2020

uitstekend advies bij snelle keuze voor aanschaf 2e auto

Eigenlijk hadden wij al besloten om via private lease een kleine 2e auto aan te schaffen, maar na een gesprek met dhr Duijndam kwam hij met een ander advies, maar ook met een voorstel. Dat voorstel kwam voor ons heel gunstig uit en een dag later waren wij de trotse bezitter van een mooie compacte Skoda Citigo en hebben wij, nu 2 weken verder, al een enorm voordeel van deze snelle koop gehad.

Gemiddeld
10

A.J. Lazarom uit Den Haag op 31-08-2020

altijd correcte, snelle en goede service.

onze vierde auto gekocht bij Ron Duindam. Super service, goede adviezen en vriendelijke ontvangst. je kunt er altijd terecht voor vragen en er wordt de tijd genomen om alle (nieuwe) snufjes uit te leggen. kortom, een betrouwbare zaak op hoog niveau.

Gemiddeld
9

Ferry uit De lier op 14-08-2020

Van a tot z enorm tevreden.

Van a tot z is simpel te beschrijven. Mooie schone nette showroom,alles overzichtelijk en duidelijk,alle medewerkers zowel in de showroom als werkplaats super vriendelijk,meegaand en goed in het geven van het juiste advies,ik kan niet anders zeggen dan mijn grote dank en super tevreden met onze nieuwe auto!!!

Gemiddeld
10

Tiemen uit Koetsier op 13-08-2020

Vanaf eerste contact vriendelijke, betrouwbare informatie.

Mijn ervaring met dit autobedrijf is goed, ook het achteraf bellen door verkoper werd door mij als bijzonder attent ervaren. Ook het ter plaatse betalen ophalen en vastleggen van de formaliteiten vond ik fijn, en ... De dag erna kreeg ik mijn kentekenbewijs al binnen. Tot op heden ben ik zeer tevreden met mijn aankoop van deze 2e hands auto (AUDI A4 avant 2006) en hoop er (ondanks leeftijd en km-stand) nog enkele jaren in te kunnen rijden. Graag beveel ik dit bedrijf aan iedereen aan.

Gemiddeld
10

Leendert Pronk uit Den Haag op 11-08-2020

Super!

Super goede service, staan altijd voor je klaar

Gemiddeld
10

cor zwarts uit denhaag op 07-08-2020

Geweldig

Al jarenlang klant tot tevredenheid onlangs nog een auto gekocht elektrisch goede service vriendelijk oprecht echt een top bedrijf dus als je een auto nodig hebt ga naar Ron duindam voor een goede service.

Gemiddeld
9

Cees Jan van Dalen uit Voorburg op 30-07-2020

Vriendelijk, vakbekwaam en oprecht.

Op internet was mijn oog gevallen op een VW Passat 1.4TSI 90 DSG en besloot even te gaan kijken. Bij binnenkomst opgevangen door de heer Duindam, die mij keurig te woord stond. Geen gezever, maar to the point, duidelijk en steeds bereidt uitleg te geven op de door mij gestelde vragen. Onder het genot van kopje koffie de onderhandelingen ingegaan hetgeen resulteerde in een voor mij redelijk inruil bod. Na een gedegen proefrit overgegaan tot aankoop. De ontspannen manier van zakendoen en natuurlijk de mooie auto, hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de eigenaar ben van een prachtige VW Passat.

Gemiddeld
10

Pieter uit Hank op 28-07-2020

Netjes behandeld en al m'n vragen zijn beantwoord

Bij binnenkomst op een prettige manier welkom geheten. Auto bekeken en m'n vragen gesteld. Deze mensen weten waar ze over praten en tijdens bezoek aan de showroom direct de deal rond gemaakt en 2 dagen later mn nieuwe auto opgehaald.

Gemiddeld
8

Jorrit uit Den haag op 28-07-2020

Vriendelijke en goede ervaring.

We zijn erg vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe occasion.

Gemiddeld
8

Luc uit Stoffels op 17-07-2020

Helemaal volgens verwachting

Goed advies en service! We zijn helemaal tevreden met de auto die we gekocht hebben!

Gemiddeld
8

Leendert Muller uit Terneuzen op 04-07-2020

Prettig om mee zaken te doen

Direct bij ontvangst in de garage voel je een oprecht vriendelijke sfeer. We hebben een aankoop gedaan op blind vertrouwen en dit is vooralsnog goed geweest. Afspraken worden correct nagekomen en alles keurig afgehandeld.

Gemiddeld
8

Cort uit Den Haag op 24-06-2020

Optimale service en heldere afspraken vooraf, die worden nagekomen.

Onze jarenlange goede onderhoudservaring van onze Yeti bij Skoda Duindam heeft geresulteerd in de aankoop van een prima occasion. Alweer een Yeti, een geweldige auto, die helaas niet meer voorkomt in het assortiment van Skoda. Skoda Duindam is een uitstekende onderhoudsdealer, die ik bij iedereen van harte aanbeveel.

Gemiddeld
10

Ronald uit Den Haag op 16-06-2020

Een prettig autobedrijf

Autobedrijf Duindam is zakelijk maar ook ongedwongen en laagdrempelig. Een combinatie die mij zeer aanspreekt. Op zoek naar een hybride auto kwam ik via internet in contact met Patrick en later met Ron. Na een korte prijsonderhandeling werd de koop gesloten en vervolgens zijn alle gemaakte afspraken keurig en stipt nagekomen. Een openbaring !! Ik kom voor mijn volgende auto hier zeker terug.

Gemiddeld
9

Ton Meinders uit Leiden op 15-06-2020

Onze eerste ontmoeting was direct goed voor de aankoop van een auto.

bij binnenkomst in de showroom waar stuk voor stuk allemaal pareltjes van auto's staan, viel ons oog op een Skoda Citygo die bij nadere inspectie in absolute nieuwstaat bleek te verkeren. Ondertussen kwam John, een verkoper, bij ons die al snel in de gaten had dat wij bijzonder gecharmeerd waren van deze auto. Op ons verzoek om een proefrit werd door John direct gehandeld en al snel maakte wij een proefrit wat ons nog enthousiaster maakte en ons deed besluiten om tot een aankoop over te gaan. Voor de financiële afhandeling werden wij verder door Ron Duindam die ons op een zeer prettige en informele wijze verder heeft geholpen. Kortom een bijzonder bedrijf met medewerkers die je met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

Gemiddeld
10

Henk uit Oosterhout (nbr) op 12-06-2020

goede uitleg en netjes geholpen

Na aardig onderzoek op internet uitgekomen bij een skoda Karoq bij Duindam in Den Haag. Eigenlijk redelijk snel besloten tot aanschaf van deze skoda. Minpuntje was wel dat er op de website stond dat deze auto een achteruitrijcamera had, echter deze zat er niet op. Normaal zou ik hier wel een probleem van maken , echter alle andere zaken waren overeenkomstig mijn verwachtingen (en sommige zelfs daarboven) .

Gemiddeld
8